Giving People

Vi på Bulls Graphics vill göra vår lilla del för en bättre värld. Därför har vi beslutat att stödja Giving People i deras arbete att förbättra utsatta barns villkor i Sverige. Läs mer om deras arbete på www.givingpeople.se

Årets bok 2018


På onsdagen valdes boken Beteendebaserad säkerhet skriven av Erik Matton och Fredrik Rosengren till årets bok 2018 av utgivningen hos Svensk Byggtjänst.
Vi på Bulls Graphics blir också mycket stolta då det är vi som tryckt denna fina och viktiga bok.
Tack Svensk Byggtjänst för ett bra och trevligt event och stort grattis till Erik Matton och Fredrik Rosengren.
Besök Svensk Byggtjänt på www.byggtjanst.se

Välkommen till oss på Bokmässan i Göteborg

Känn dig varmt välkommen till vår monter på Bok & Bibliotek 2018. Du hittar oss i monter C04:40

Du får träffa oss och representanter från tryckeriet.
I år fortsätter vi att berätta om vårt arbete med miljövänligare tryck.
Naturligtvis kan du titta på snygga referensböcker och få lite förfriskningar.
Mer info finns på www.bokmassan.se

Grattis Li Bennich-Björkman!

Li Bennich-Björkman, professor vid Institutet för Rysslands- och Eurasien studier
Foto. Mikael Wallerstedt

Grattis till Li Bennich-Björkman som tilldelats 2018 års Disapris för boken ”Sörja ett liv, leva ett annat. Om flyktingens mörker och ljus.

I boken undersöker Bennich-Björkman ett antal aspekter av livet i exil. ”Med utgångspunkt i forskning och erfarenhet behandlar hon här flyktingars situation stringent och stilsäkert […] och förmedlar samtidigt empati och djup värme.” (Från motiveringen.) Priset är instiftat av Uppsala universitet tillsammans med Studentbokhandeln i Uppsala i syfte att främja populärvetenskapligt författande. Bulls Graphics som haft förmånen att trycka boken vill härmed varmt gratulera såväl förlaget Appell som författaren Li Bennich-Björkman!

Ett erbjudande som upphört


I Anders Nymans fina ”Bokomslag”, utgiven av Whip Media år 2016, finns en kort presentation av Bulls Graphics tillsammans med ett erbjudande om rabatt på tryckning hos oss. Vi glömde dock att skriva ett stop-datum för erbjudandet, vilket förstås vore rimligt. Därför meddelar vi härmed att detta erbjudande upphör att gälla fr.o.m. den 22 augusti 2018. Har du nyligen köpt boken och inte kan ta del av rabatten, hoppas vi du kontaktar oss ändå så vi kan hjälpa dig med en riktigt bra lösning!
Skicka en offertförfrågan eller kontakta oss här.