Happy holidays! Den 23 december stänger vi klockan 12 och återkommer den 7 januari.

Digitalisering, digitalt material och digital tillgänglighet

Vill du göra din redan tryckta bok till e-bok eller ljudbok? Eller tvärtom, omvandla digitalt skapat material – till exempel innehållet i en blogg – till en bok? Kanske digitalisera äldre tryckt material för att göra texten sökbar? Då är Bulls Graphics en passande samarbetspartner eftersom vi har lång erfarenhet av både fysisk och digital mediahantering. 

Vi hjälper dig också med digital tillgänglighet, oavsett om du jobbar inom privat eller offentlig sektor och omfattas av EU:s direktiv och/eller den internationella standarden WCAG2.1. Direktiven har tillkommit för att göra webbplatser och appar tillgängliga för alla. Vi kan till exempel anpassa befintliga PDF-dokument för användare med synnedsättning eller göra audiodubbning eller undertexter till videos med olika språkversioner. 

Digitalisering och digital tillgänglighet kan vara en utmaning, men hör av dig till oss och boka ett möte. Det är enkelt! Sen kan vi prata igenom vilka lösningar som bäst kan möta ditt företag eller organisations behov.

Hur kan vi hjälpa dig?