Företaget

tjej-matton

Välkommen till Bulls Graphics

Med kreativ grund i konstnärskollektivet Halmstadgruppen, en stadsdel som Kärleken och Tylösands långa sandstrand är det gyllene tider för alla här i Golfhuvudstaden. Inte minst för dig som ska köpa tryck. I Halmstad hittar du Bulls Graphics – en av Sveriges största producenter när det gäller tryck av böcker.

Effektivitet, kommunikation, logistik, service, teknik och pris är alla honnörsord när man talar grafisk produktion. Tyvärr är det också något man ofta känner sig tvungen att balansera mot varandra i sin jakt på den bästa leverantören. Men inte hos Bulls Graphics. Vår idé är enklare än så: Ditt behov är vår utmaning. Och vi gillar utmaningar.

Historia och bakgrund

Bulls Graphics historia är lång. 1959 startade vår verksamhet i Halmstad när vi som Bulls Tryckeri började producera telefonkataloger. Efterhand växte företaget och fler uppdrag gav en större maskinpark.
Idag står inte tryckpressarna kvar i Halmstad. Istället samarbetar vi med fler tryckerier i Europa medan vi på hemmaplan har fokuserat på den grafiska service som är viktig för våra kunder: projektledning, prepress och provtryck. Och just det: numer heter vi alltså Bulls Graphics.

Bulls Graphics ägs av Bulls Press AB i Stockholm – ett familjeägt mediaföretag i framkant. Bulls Press representerar flera starka varumärken, driver en bildbyrå och arbetar med redaktionell produktion och syndikering till både dagstidningar, bok- och magasinförlag.

Comments are closed