Partners

Partners
Idag samarbetar vi med två av Europas ledande tryckerier när det gäller produktion av böcker och magasin. Vi har även samarbete med mer nischinriktade tryckerier vars specialitet är att producera barnböcker och pekböcker av olika slag.
Bulls Graphics väljer alltid den leverantör som bäst kan leva upp till förväntat resultat. Självklart tar vi hänsyn till dina önskemål när det gäller särskilda kvalitets- eller miljökrav eller om du så bara önskar få boken tryckt på ett FSC-märkt papper.
standartu-logotype
Standartų Spaustuvė
Vi samarbetar med Standartų Spaustuvė, som vi representerat på den skandinaviska marknaden sedan 2004. Standartų Spaustuvė är specialiserade på bokproduktion. Tryckeriet är certifierat för kvalitet (ISO 9001) och miljö (ISO 14001 och FSC). De har en modern maskinpark och fokus på helhetslösningar vilket ger en hög leveranssäkerhet.
Standartų Spaustuvė ligger i Vilnius i Litauen. Tillsammans med moderbolaget Bulls Press har Bulls Graphics ett servicekontor i Vilnius som vid behov kan bistå tryckeriet med projektledning och kvalitetskontroll.
Hemsida: www.standart.lt/en
finidr-logotype
Finidr
Sedan 2013 representerar vi Finidr i Sverige och Norge som har en unik bredd på produktrepertoaren.
Finidr ligger i Tjeckien och är Centraleuropas största bokproducent. Tryckeriet har flera miljö- och kvalitetscertifieringar och arbetar efter Lean-konceptet, som är en grundsten för hög kvalitet. Hemsida: www.finidr.cz/en/
ScandBook__160205_low
Scandbook
Scandbook är vår nyaste samarbetspartner. Scandbook är Nordens ledande boktryckeri inom svartvitt tryck. De kontrollerar hela produktionsprocessen och har två produktionsenheter i Falun.
ScandBook producerar de tre vanligaste boktyperna inom området text; förlagsband, kartonnage och mjukband (inklusive pocket). Med hjälp av Scandbook kan vi erbjuda dig fler kostnadseffektiva alternativ vid bokproduktion.
Hemsida: www.scandbook.se/
Bulls Graphics samarbetar även med andra tryckerier och väljer alltid den leverantör som ger bästa resultat på önskad tid till bäst pris. Packning, distribution och lager hjälper vi också till med.

Comments are closed