Happy holidays! Den 23 december stänger vi klockan 12 och återkommer den 7 januari.

Samarbetspartners

Standartu Spaustuve

Tryckeri

Tryckeriet ligger i Litauen och har varit vår partner på den svenska marknaden sedan 2004. Det är ett av Baltikums största tryckerier med en modern maskinpark särskilt lämpad för böcker i standardformat. Tryckeriet utvecklar fortlöpande sitt hållbarhets- och miljöarbete enligt ISO 9001:2001 och ISO 14001:2004-standard, effektiv pappershantering för att minimera spill samt är certifierade enligt FSC-certifierad.

Finidr

Tryckeri

Sedan 2013 representerar vi tjeckiska Finidr. Tryckeriet har en unik bredd och är ett av mellaneuropas största producenter av hårdpärms- och mjukpärmsböcker i de flesta format. Finidr är mycket progressiva i sitt miljöarbete, exempelvis genom att endast använda förnyelsebara energikällor, erbjuda klimatneutral tryckproduktion samt klimatkompenserade frakter. Genom sitt samarbete med Green Company-projektet fortsätter de aktivt minska verksamhetens totala miljöbelastning.

Scandbook

Tryckeri

Vår svenska samarbetspartner är också Nordens ledande boktryckeri för svart-vita hård- och mjukpärmsböcker samt pocket. Även Scandbook har ett progressivt miljötänk och arbetar huvudsakligen med svenskproducerat papper, ett minimerat pappersspill samt återvinning. Tryckeriet är FSC-, ISO 9001- och ISO 14001-certifierat.