Våra tjänster

bibliotekstjejVåra tjänster
Letar du efter bra priser, hög kvalitet och snabb leverans? Tänkte väl det!
Då har du kommit rätt. Bulls Graphics samarbetar med olika slags trycksaksleverantörer i Litauen, Sverige och Tjeckien. Detta gör att vi kan ge din produkt den uppmärksamhet den förtjänar, vare sig det handlar om hård- eller mjukpärm, textböcker, flexoband eller barnböcker…

Enkelt och tryggt
Att byta leverantör kan ibland kännas osäkert, speciellt till en leverantör utanför Sverige. Lugn. Bulls Graphics sitter i Halmstad och är alltid din kontakt till trycksaksleverantören. Har du någon fråga – kontakta våra säljare. I ett samarbete med oss kan du känna dig trygg – från den där första offertförfrågan till den sprättade kartongen med nytryckta böcker. Lita på oss!

Vi tar själva hand om prepress – repro, originalarbete, korrektur och provtryck. Detta är en expertis och service vi är stolta över att kunna erbjuda. Behöver du hjälp med textproduktion, bilder och formgivning ordnar vi det också.

Fler fördelar
– Vi fakturerar i svenska kronor.
– Vi levererar pliktexemplar till biblioteken.
– Vi hjälper dig med distribution och lager.

…och skulle det någon gång hända att du inte är nöjd med vårt jobb hanterar vi eventuella reklamationer enligt ALG 10.

Redaktionella tjänster
I samarbete med Bulls Press redaktion kan Bulls Graphics också erbjuda redaktionella tjänster i form av textproduktion, formgivning och bildhantering i alla dess former.

Bland Bulls Press redaktions kunder består Aftonbladet, Aller media och Bokförlaget Langenskiöld.
Det hittills största samarbetet mellan Bulls Graphics och Bulls Press redaktion är The Stig-Helmer Stories – soffbordsboken om Sällskapsresan-filmerna som Bulls Press redaktion gjorde tillsammans med Lasse Åberg.
Slutproduktion och efterbearbetning skedde i samarbete med Bulls Graphics, som också tryckte boken. Hör gärna av dig om du vill ha ett exemplar.

Bulls Press redaktionella tjänster bestå av: Formgivning, Textproduktion (copy, reportage och redigering) och Bilder (bildarkiv, fotografering och illustrationer).

Comments are closed