Happy holidays! Den 23 december stänger vi klockan 12 och återkommer den 7 januari.

Tryckning

Boktryck utgör basen i vår verksamhet, och Bulls Graphics har varit verksamma i branschen sedan 1950-talet. Idag samarbetar vi med några utvalda tryckerier i Europa för att optimera olika produktionstyper med skilda förutsättningar. Allt från egenutgivning i små upplagor till trycktekniskt avancerade utgåvor i stora volymer, och det mesta däremellan: Hård- och mjukpärmsböcker, pocketböcker, barnböcker och storformat. Dessutom har vi alla möjligheter att klara avancerade bokbinderitekniker, annorlunda materialval eller extra features, såsom boxar och kartonger, inlimmade fickor, banderoller, bifogade bilagor, stickers etc.

 

Om du redan är kund hos oss vet du att du alltid kan bolla nya idéer eller utmaningar med din projektledare. Har du inte samarbetat med oss förut är det enklaste är att boka ett snabbt möte med oss direkt. Vi behöver inte mer än 25 minuter tillsammans för att förstå ditt behov och kunna erbjuda dig rätt lösning. 

Under flera år har vi fått ta emot diplom från Svensk Bokkonst tillsammans med olika uppdragsgivare. Vi är särskilt stolta över omnämnanden som har med god hantverksskicklighet att göra – och varje titel är ett kvitto på denna ambition. Senast i raden är ”L’Histoire de la Reine Christine” från Svenska Vitterhetssamfundet samt ”Mediernas historia” från Föreningen Mediehistoriskt arkiv. Tack för visat förtroende och ett gott samarbete!

Svensk Bokkonst Loggo

Registrera er till vårt Nyhetsbrev

Vi skickar bara ut nyhetsbrev när vi har viktiga uppdateringar för dig.

Registrera er till vårt Nyhetsbrev

Vi skickar bara ut nyhetsbrev när vi har viktiga uppdateringar för dig.